9 Aralık 2015 Çarşamba

RENKLER



 Hayat ufak tefeklere sarınca daha güzel ve renkli. Yoksa bunca telaş, yığınla sorumluluk, alabildiğine hüzünle nasıl başa çıkar insan?

 Bunlar da benim ufak tefeklerim işte. Hediye olarak gelen kavanozlarımın kılıflarını çok kasvetli görünce renklensinler istedim. Ne yapsam diye düşünürken havlu süslemek niyetiyle işlediğim kanaviçelerim imdada yetişti.Sevgili makinem de olaya el atınca ortaya bu güzellikler çıktı.
     Onlar şenlenince ben de bi sevindirik oldum, sizlere de özendim ya bulduğum yerde poz verdirip en beceriksiz halimle resimlerini çektim.
     Nasıl, uğraştığımıza değmiş mi sizce de?..





  Sevimli işlerle tatlanın..Mutlulukla kalın...
 

6 yorum:

  1. Antalya'dan selamlar :) blog dünyasına hoşgeldiniz.
    Kavanozlar bu haliyle çok güzel olmuş, elinize sağlık.Yalnız bir şeyi merak ettim.Kumaşı kavanozlara geçirirken iki ucunu diktiniz mi yoksa fermuar mı geçirdiniz? Yahut yapıştırdınız mı?

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuzla şenlenen pırıl pırıl bir Ünye gününden size de merhaba. Sizinle tanıştığıma sevindim.Kavanozlarımı begenmenize de. Kumaşın arkasını boydan boya açık bıraktım ve cırt bant diktim. Kullanışlı olacağını düşünüyorum. Güzel günlerde buluşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ne kadar şeker ne kadar güzel olmuşlar.
    yalnız resimleri daha büyük boyutta yükleseniz ne güzel olur...ben severim resim incelemeyi,bakarım incik cincik...

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldiniz. Sizi görmekten çok mutlu oldum. Keşke söylediğinizi başarabilsem ama o kadar acemiyim ki deneyeyim bakalım resimleri daha büyük yükleyebilecek miyim. Yazdığım diğer yazılardaki bazı resimler de silinmis gibi kimi görünüyor kimi görünmüyor. Ben sebebini anlayamıyorum. Neyse tekrar hoş geldiniz. Ben de sizin resimleri ince ince inceliyorum. İçim açılıyor.

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldiniz. Sizi görmekten çok mutlu oldum. Keşke söylediğinizi başarabilsem ama o kadar acemiyim ki deneyeyim bakalım resimleri daha büyük yükleyebilecek miyim. Yazdığım diğer yazılardaki bazı resimler de silinmis gibi kimi görünüyor kimi görünmüyor. Ben sebebini anlayamıyorum. Neyse tekrar hoş geldiniz. Ben de sizin resimleri ince ince inceliyorum. İçim açılıyor.

    YanıtlaSil