26 Temmuz 2017 Çarşamba







BAHÇEME BUYURUN DOSTLAR
  Pek çoğumuz bir parça toprağa hasret. Köylerimiz var belki ama yanıbaşımızda değil. Apartman daireleri kaderimiz olmasın. Balkonlarımız, pencere önlerimiz bahçemiz olsun ne dersiniz?  Ben kendi çapımda bunu başarmaya çabalıyorum. Çiçek bahçesi benimki. Kim bilir ilerde sebze bahçesi de yaparım, neden olmasın ki?.. Buyurun birlikte gezelim olmaz mı?

                                         

8 yorum:

  1. Marifet azı çoğaltmak, bahçeniz çok güzel olmuş. Bitkilerin dilinden anlamak lazım, sefa ile oturun bahçenizde. Yazı karakteriniz de çok iyi olmuş, daha çok yazılara inşallah..

    YanıtlaSil
  2. Eldekini değerlendirmekten başka çare yok. İnşallah gönlümdeki bahçe gibi olur. Oğlum gelmişti hafta sonu,bloga el atmasını rica ettim. Şükür düzeeldi bir şeyler.

    YanıtlaSil
  3. Keyifle oturun, çok güzel, huzurlu bir yer olmuş. Benim de küçük bir balkonum var. Yaz gelince tüm ömrümüz orada geçiyor. İnsanın nefes alacak bir alana ihtiyacı oluyor. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Küçük de olsa nefes alacak bir balkonunuzun olması çok güzel. Önemli olan o balkona hangi gözle baktığınız. Bir yaşama alanı olmasını istemek mutlaka fark oluşturacaktır. Siz de güle güle oturun balkonunuzda.

    YanıtlaSil
  5. Ses tonunuz ne hoşmuş.Size imrendim.Çiçekleriniz ne güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Tabiat insanı mutlu eden en güzel nimet. Çiçekler de tabiatın süsü. Ben de balkonumda onlarla iç içe olmak istiyorum. Sesim güzellikten ziyade yıllardır derslerimde şiirler,yazılar okumaktan bir düzene girmiştir belki.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba
    Çiçek sevdalısı biri olarak bayıldım bahçenize..
    Sardunyanın yanındaki kıllı karanfil çiçeğidir.Bende bahçemizdeki çiçekleri tohumdan yetiştiririm. Küçük fideye dahi kıyamam konu komşuya dağıtırım.
    Bu arada ses tonunuz çok etkileyici, blog adınızla uyumlu Bence şiir okuyun bize, Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Amaaaan,nasıl görmemişim yorumunuzu!Kusuruma bakmayın lütfen. Çok geç de olsa sizi blogumda gördüğüme sevindim. Evet,çiçeklwri çok seviyorum. Ama birkaçını kaybettim unlu bit yüzünden. Ne yaptıysam kar etmedi.

    YanıtlaSil