18 Ocak 2016 Pazartesi

GÜZELLERİM


     GÜZELLERİM

    Dönemin son günleri geldi çattı. Notlar verildi. takdir teşekkür bekleyip umduğunu bulamayanlar not için sıraya dizildi. Eh öğretmensin çocukları kazanmak lazım. Gönüllerini kırmadan verilen puanların sebepleri tek tek açıklandı. Ders içi etkinlikler tekrar tekrar gözden geçirildi. Bu arada defalarca e-okulun azizliğine uğranıp sinir katsayıları arttı. E artık biraz kafa dağıtmak hak edildi.

       



   Rahatlamanın en güzel yollarından biri renklerle oynamak gibi geliyor bana. Kanaviçe de tam bir renk oyunu .  İşte oyuncaklarım. Minik mutluluklarım. Hatta "GÜZELLERİM".
  Yalnız ben ne beceriksiz çıktım a dostlar! Bu fotoğrafları kaliteli çekebilmenin yolu nedir ? Anlatabilir misiniz? Yani büyük hayra girersiniz...  Kalitesiz resimlerle sizlere saygısızlık ve hatta eziyet ediyormuşum gibi geliyor. Yeniden buluşana dek hayırlı günler dileklerimle hoşça kalın.


       

8 yorum:

  1. Hayırlı sabahlar sevgili ablam..
    Köşen güzel sözün güzel sen güzelsin..resimlerin de fena değil neden üzüyorsun bu kadar canını..yok illa sonuç daha tatmin edici olsun diyorsan bir yerde oturarak çek ve çektikten sonra da her hangi bir resim programında biraxzcık üzerinde oyna(rengi aç/koyulaştır vs..)..kiii bizim için resimler gayet güzel diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. "Güzel bakan güzel görür." diye boşa denilmiyor. Sonuç olarak "güzel" insanlar güzel bakabiliyor hayata. Güzelliklerle kalmamı diliyorum.

      Sil
  2. Güzelliklerle kalmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize saglık ne güzel renkler canlı canlı. Dönem bitti mi Türkiye'de? Hadı hayırlı olsun yeni döneme kadar dinlenirsiniz ins.

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim. Renkler insani mutlu ediyor değil mi? Boşuna değil Allah'ın denizi mavi,ormanı yeşil,çiçekleri rengarenk yaratması. Dönemi 22 Ocak Cuma günü bitiriyoruz insallah. Çok şükür kazasız belasız..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,elinizin emeği o kadar kıymetli ve güzel ki fotoğrafı hiç dert etmeyin.Zaten bu enerjinin ve sıcaklığın sahibi sizsiniz. Bunu fotoğraflama imkanı yok. Ama emin olun çok iyi hissediliyor.Hepimize bir tatlı huzur dolu tatiller...

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim. Güzel sözlerinizle mutlu oldum. Aynı zamanda daha bir heveslendim işlemelere. Şöyle huzur içinde, elinde işleme ,yanında renk renk iplikler...ne güzel değil mi? Basit, sade ,sakin, huzur verici...

    YanıtlaSil