10 Aralık 2017 Pazar



     İNSAN - 2
     Bir şey yapmalıyım. Elle tutulan,gözle görülen bir şey olsun,baktıkça gönlüme hoş gelsin.
 Yakınlarımın sıkıntıları var. Biliyorum ki hayat şimdi onlara dar. Bense uzaklarda,kendi dünyamda elinden bir şey gelmemenin çaresizliğini sindirmenin gayretinde ruhuma iyi gelen   uğraşlardayım. İyi ki var bu uğraşlar. İnsanın dış dünyadan kopup beynini boşaltmasına en iyi ilaç diyebilirim.Bir de vakti iyi değerlendirebilsem. Teknikleri doğru dürüst öğrenmek de çok önemli. Buna da epey mesai harcıyorum aslında ancak öğrenecek çok şey var daha. Bu raf uzun zamandır bekliyordu. Nihayet ortaya çıkabildi. Zaman ve emek sarfettiğimiz uğraşların bizleri mutlu etmesi dileğiyle hoşça kalın.







                                 




9 yorum:

  1. Ben aslında bu yayını okuma panelimde görmüştüm ama bir türlü açılmamıştı. Çok çok güzel olmuş, bu kadar kısa zamanda profesyonel iş çıkarmışsınız. Bu yıl kızlar odalarına ayna istediler, dresuarlı bir mobilya beğendik, beyaz ipek lakeye eskitme diye yaptıkları şeyi görseydiniz usta olduğunuz anlardınız. Sonra geri gitti düz cilalı aldık. Bu tabaklığı nasıl yaptınız anlatsanız keşke, belki baştan fotoğraflama şansınız olsaydı. Küçük bir baharatlık yapmıştınız o da çok güzeldi. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Ben de arayan soran yok diyordum demek açılmamış yayın.Rafımı beğendiğinize sevindim. Aslında bu çok incelik istemiyor.Ama incelik isteyenler çok. O konuda araştırmalarım devam ediyor. İstanbul'a gelince bir atölyeye daha gitmeyi planlıyorum.İstediğim sonuca ulaşırsam ne ala yoksa sanırım havlu atacağım.

    YanıtlaSil
  3. Rafa bayıldım. Bende Ahşap boyama kursuna gidiyorum :) Ellerinize sağlık Mumlama tekniğimi yaptınız ? Yoksa bulaşık teliyle mi yaptınız ? Harika gözüküyor Emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim. Yok mumlama yapmadım. Zımpara ile eskittim. Asıl hedefim mobilya boyama ama ya bize anlatılmayan bir şeyler var ya da bu boyalar öyle her yüzeyi tutmuyor. Siz de öğrendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cadencen Hibrit boyaları mevcut Boyanın üstüne yapılıyor.Ahşap Cam boyama polyester,strafor metal duvar astar zımpara gerektirmeden boyaya bilirsiniz ben boyadım oldu. Ama yinede bir zımpara yapın ara ara boya elinizden aksın daha kolay sürülsün diye aramızda tabir ederiz :) İstediğinizi sorun dilimin döndüğünce anlatırım size :)))

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim ilginize. Şimdi psrlak bir yüzryi ben de deniyorum. Annie sloan diye bir boyayla ancak pek tutacak gibi görünmüyor. Bitmesi biraz uzun sürecek çünkü boyamaya biraz ara vermem gerekiyor. Bitince sizi bilgilendiririm.

      Sil
    3. Beklerim Her daim Cadence deneyim bir dahakine aradaki farklı göreceksiniz :) Sonuçlarınızı bekliyorum....

      Sil
  5. Çok başarılı bence de.Ben de çocukluğumdan beri el becerimin kötü olduğunu sanırdım çünkü annem hep öyle derdi :) Yağlı boya tablo yapmaya başlayınca o kadar da beceriksiz olmadığımı gördüm.Sizin yanınızda tabi yine beceriksiz kalabilirim :)

    YanıtlaSil
  6. İnanıyorum ki siz de beceriklisiniz. Hayallerinin peşinden koşan biri beceriksiz olmaz.

    YanıtlaSil