12 Ağustos 2017 Cumartesi

 


                           OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR  NEFES SIHHAT GİBİ...
            Sağlık her şeyin başı gerçekten de.Vücut bir yerini beğenmeyince başlıyor feryat etmeye.                Uzun zamandır sarmaş dolaş olduğumuz garip bir kol ağrısıyla  boğuşmaktan şuraya iki satır              karalayamadım.
            Benim ağrım yatmayı çok seviyor. Şöyle omuzumu ve kolumu  beğendiği yere yerleştirip                 bir müddet uzanınca hiçbir şey yok. O sol kürek kemiğimin altından yol bulup koluma saldıran           rahatına  düşkün ağrım da sanki dinlenmeye geçiyor. Bir de ayağa kalkmayagöreyim bir taciz,bir         saldırı...  AmanAllah'ım...Hasılı kelam şu sıcaklarda yatağa yapıştırdı beni.
              Dokuz tane iğne,epeyce ilaç karşı saldırıya geçse de nakavt olmaktan kurtulamadılar ama                yine de düşmanı biraz hırpalamışlar ki dün bayağı rahattım. Hatta"Oh çok şükür." dedim. Erken          sevinmişim. Bugün yine ziyaretime geldi. Yine de öncekine göre çok iyiyim. Hiç değilse nefes            alacak zamanlar bırakıyor bana.
              Çiçeklerimle yarenlik edebildim uzun zaman sonra. Beyaz begonvilim gülerek karşıladı                  beni. Çiçeklerini cömertçe vermiş, gözümü gönlümü doyurdu.
                              
       
                     Çınarım da ağaç olacak neredeyse.    
                               
                                
           Yanlışlıkla dalını kestiğim mor salkımım bana küsmemiş. Sevineyim diye nasıl da coşmuş.
                                 
           
                                 
                                     

                               

       
         Bu yazımda sizinle biraz da arkadaşlık üzerine yarenlik edeyim diyordum ama bu ağrı derin düşünecek zaman tanımıyor bana.İnşallah sonraki zamanlarda.
         Ne güzel söylemiş Kanuni "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi."
         Ağrısız sızısız günlerde buluşmak dileğiyle esen kalın.

8 yorum:

  1. Ağrınız var diye üzüleyim mi, bir ağrı, sıkıntı bu kadar mı güzel, latif anlatılır güleyim mi bilemedim. Böyle anlatırsanız hiç gitmez, her yerden kovalanan, ötelenen ağrı şükürle karşılanıp sabırla misafir olduğu yerde oyalanır durur. Misafirliği uzun tutmasın, gitsin biz arkadaşlık yazısını bekliyoruz.
    Beyaz begonvilleriniz çok güzel. Sevgi ve selamlarımla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onunla arkadaş olduk zaten. Bazen ben de gülüyorum. Bu ağrı keyfine düşkün diye. istirahat etmeyi çok seviyor zira. Yazıyı bugün paylaştım.Sizin düşünceleriniz de bana katkı sağlayacaktır.

      Sil
  2. Birşey dikkatimi çekti başlık kısmını neden kullanmıyorsunuz. Yazının içinde başlıyor başlığınız. Ama sebebini merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah güzel kardeşim, tamamen acemilikten. Bu ablanız blogu ancak bu kadar kullanabiliyor işte. İdare ediverin artık ne yapalım. Eh bizler teknolojiyle doğmayınca böyle oluyor. Öğreniriz inşallah. Ayrıca hoş geldiniz.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Hastalık misafirdir.
    Siz de öyle güzel ağarlamışsınız ki gidesi gelmez❤
    Yayını gözden kaçırmış olmaktan üzgünüm..
    Kıymeti bambaşka olan bir insansınız benim için.
    Kumlar içinde kıymetli taşlar olur ya,işte öyle bir şey..
    Güzel manzaralı balkonunuzdaki çiçekler arasında bir kahve içmek arzusunu hissettim fotoğraflara bakınca kimbilir belki bir gün nasip olur..
    Sevgiyle kucaklıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi tekrar görmekten çok mutlu oldum. Umarım bir daha aksilikler yaşanmaz. Siz fe benim için çok değerlisiniz. Sizi balkonumda ağırlamaktan çok mutlu olurum. İnşallah nasip olur.

      Sil