9 Ocak 2016 Cumartesi



       Okuldaki koşturmacadan  nefes aldığım  hafta sonu geldi nihayet. Eh bir bir paylaşım yapmak da  şart oldu artık .
       Bugün size bir kuzucuk ve yuvalarında mutlu mesut yaşayan minicik kuşlarımla geldim.
       Şimdi tanışacağınız kurumlu hanım benim güzel torunumun bir giysisinin deseniydi.


 Giysiküçülüp biraz da yıpranınca giyinemez oldu tabii. Ama kuzucuk durmadan bana çalımlı çalımlı bakınca bir köşeye atılmasına kıyamadım bir kırlentte yine sahibiyle birlikte  varlığını sürdürmesine karar verdim . Sonuçta bu şirin şey ortaya çıktı. Ben çok sevdim. Ne dersiniz. minik kuşum da sever mi acaba?
 Şimdi tanışacağınız minik kuşlarsa yuvalarında işleri paylaşarak   huzurla yaşıyorlar. Bu sevimli ve renkli desen değerli kanaviçe sanatçısı Filiz TÜRKOCAĞI'NA ait bir tasarım. Eline ve yüreğine sağlık sevgili sanatçımızın.










Resimlerin çok acemice çekildiğinin farkındayım. Emin olun sizlere güzel sunumlar yapabilmek için elimden geleni yapıyorum ama adım hıdır elimden gelen budur  ne yapayım. Hepinize mutlu günler diliyorum .



4 yorum:

  1. Sizin emeginiz guzelligini yantisiyor zaten sunuma ne hacet😉 cok basarili olmus

    YanıtlaSil
  2. Sizin emeginiz guzelligini yantisiyor zaten sunuma ne hacet😉 cok basarili olmus

    YanıtlaSil
  3. Anneciğim senin cümlelerinin güzelliği sunumuna yettiği gibi benide mest ediyor. Ben ne şanslı bir evladım benim kızım ne şanslı...anneannem benim için hep özeldi, becerisi bambaskaydı hayatımda, emin ol sende Elif Hände'm için öyle olacaksın ...eline goZune sağlık canımın en içi...

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık kıyafetleri deseni kırlente aktarmak ne güzel fikir sizinki gibi üstünde eşşek olan bir yastığı çocuklara oyuncak diye ne kadar pahalıya satıldığını görmüştüm. Sizinki de benzer bırsey. Coçuklar bile oynar :)

    YanıtlaSil